Menu Sluiten

Soul

Innerlijke schoonheid

Fluisteringen van de ziel

De innerlijke en uiterlijke schoonheid zijn nauw met elkaar verbonden. Ook zielsblij worden? 

Soul

Soul

De magie van Liefde. Soul is een energetische reading, een liefdevolle verbinding van ziel tot ziel. De informatie stroomt vanuit je innerlijke bron, jouw hoogste trilling. Je wordt uitgenodigd om je hiermee te verbinden , om de magie van jouw liefde te ontdekken. Je krijgt handvaten aangereikt om de te groeien vanuit jouw innerlijke kracht naar een vervullend, liefdevol, krachtig en harmonieus leven.

Persoonlijke meditatie - 12 Chakra's

Een bijzondere persoonlijk geleide meditatie waarbij we gebruik maken van de 12 chakra’s. Deze zijn verbonden met het leven in de Nieuwe Tijd en de 5e Dimensie. De meditatie werkt bijzonder krachtig en transformerend. Uw trillingsfrequentie wordt hiermee verhoogd zodat u zich kan voorbereiden en afstemmen en samensmelten met de hogere frequenties in de 5e dimensie. Dit zet stapje voor stapje energetische en lichamelijke veranderingen in gang naar de opbouw van uw lichtlichaam.

drop-of-water-351778_1920

Bloesemconsult

Een bloesem bevat de levenskracht van de plant en werkt op een diep bewustzijnsniveau. Ze helpt om je  oorspronkelijke zielsverbinding te versterken.

Jouw stille stem, jouw innerlijke en onuitputtelijke bron van Liefde, Wijsheid en Kracht. Ze maakt je bewust van jouw kracht en Universele verbinding met Al dat is. De Bloesem zijn te gebruiken voor:

  • Innerlijke groei en bewustwording
  • Innerlijke balans, evenwicht en rust
  • Het transformeren van jouw uitdagingen
  • Verkrijgen van inzicht, spirituele groei en bewustwording
  • Werkzaam op Fysiek , Emotioneel, Mentaal en Spiritueel gebied

Belangrijk:Het is geen vervanging van de reguliere hulp, het versterkt je op emotioneel en spiritueel gebied en ondersteunt de reguliere hulp.

Het zijn energetische producten, dit betekent dat ze geen materiële bestanddelen van de plant bevatten en 100% veilig zijn. Het is geen vervanging van Reguliere hulp maar ondersteunen het emotionele en spirituele proces.