Menu Sluiten

Over Monique Arons

Hallo, fijn dat je er bent, kunnen we even kennismaken.

Ik ben Monique Arons. Van kleins af aan een hoog sensitief en creatief persoon. Gevoelig voor sfeer, geur, kleur, harmonie en hartszaken.

Het pad van ”schoonheids“ verzorging brengt al die facetten prachtig bij elkaar en daarom is dit ook zo heerlijk om te doen. Hieruit is mijn salon voor Beauty & Soul geboren.

Een mix van mijn gevoeligheid en intuïtie, de verbinding met je hart, je werkelijke Zijn, de kracht van ontspanning door massage en muziek in samenwerking met de helende kracht van de natuur door middel van natuur zuivere producten.

Het is mijn hartenwens om deze manier van Zijn te delen. Het is belangrijk om je schoonheid te voelen, te laten stralen en te leven. We zijn allemaal mooi op onze eigen unieke manier van Zijn.

Door goed voor jezelf te zorgen, bewust te leven, te voelen wie je diep van binnen echt bent ga je stralen. Om dit proces te ondersteunen heb ik een opleiding tot life coach gevolgd die specifiek werkt met de leer van de Universele Wetten. Verder ben ik ook  bekwaam in Meditatie en Akasha Reading.

Elk bewust, stralend en blij mens maakt de wereld een stukje mooier en een fijne plek om te leven, daar wil ik graag aan bijdragen.